varför jag inte tränar

Jag är olycklig, det var mer än en vecka sedan jag tränade och jag vill träna! Jag behöver träna, att lyfta skrot och få en stund för mig själv på gymmet (med 50 andra svettiga människor) gör mig lyclig från topp till tå. Jag behöver träna för mitt välbefinnande. Det här med att ha ont i halsen och risken att bli sjuk inför london om jag tränar är ingen bra grej.

Jag tittar på so you think you can dance. Helt galet vilka talangfulla människor det finns där ute. Helt otroligt.

den fantastiska födelsedagen, I BILDER!


bounce with me, everybody say: HEYO HEEEYO!

Ah, jag håller på att bli sjuk! Inte alls bra det här. Började med halsont halva förra veckan, idag gör det riktigt ont plus illamående och allt vad det innebär. Inte alls bra inför londonresan på söndag! Har självfallit försovit mig idag, ska nu rulla iväg till en tretimmars sam lektion. Bra grejer.

leslie hall


Leslie hall är helt fantastisk

BIRTHDAY28/9/08

Wow, 18, STORT! Jag funderade ett tag på att gå och köpa cigaretter, fastän jag inte röker, bara för att jag kan. Bara för att jag får. Lite som på klubben i lördags/söndags då jag skulle köpa en redbull och hon frågade om jag skulle ha med vodka i. Det var också ett wow-moment. Woaw, FÅR jag verkligen det? COOLT!

Egentligen ville jag inte berätta så specifikt om hur jag spenderade min egna dag utan bilder, men eftersom jag inte har fått dem en så kör jag ändå. Okay, det hela började på lördagen. Jag skulle jobba 10 - 14 och när jag satt där i kassan kunde jag inte alls känna att min födelsedag var på gång. Jag var på dåligt humör, jag hade sovit dåligt, kunderna var sura och min växel var nästan alltid slut. Ja, jag ville helt enkelt bara hem och sova.

Anyways, vid fyra tiden kommer adelinn och siri hem till mig för att göra sig iordning, sminka sig och locka håret och allt vad det innebär. Vid sjutiden åkte vi in till stan, träffade astrid, alex och hans kompisar och usteruds (efter de hade vimlat runt i forever)

Alltså såhär är det; siris pojkvän Alex och jag fyller år på samma dag och sedan i somras (?) har vi planerat att tillsammans samla våra vänner för att äta middag och sedan ut och klubba.

Vi gick först till den grekiska restaurangen Faros, åt gott, pratade, skrattade och inväntade midnatt. Då fick jag och Alex sätta på oss varsinn plastkrona medans de sjöng (siri höll tal också!!) Sedan rullade vi vidare till klubben husets och dansade tills vi inte orkade mer. När vi gick var jag mer än redo för att åka, det tråkiga var väl hur vi beslutade att det var dags att åka hem, det är aldrig roligt att se någon må dåligt (hoppas du mår bra nu hjärtat)

Vi kom hem vid fyra tiden, gick och lade oss och fick gå upp igen vid tio-tiden. Min stora familj kom på kvällen och vi åt cupcakes, ben'n'jerrys och hade det mys.

Kortfattat: Jag har tagit vara på min 18-års dag, från 00 till 00, och umgåtts med de bästa människorna jag har runt mig. Tack alla för som kom på middagen, tack för presenterna, tack de som hoppade runt med mig inne på klubben och tack familjen. Min 18 årsdag var den bästa födelsedagen någonsin!

lets go eat some cake



Nu ska jag iväg och fylla år, nästa inlägg blir när jag är 18! TJOHEJ!

vuxen?

Idag har jag beställt studentmössa, ordnat med visakort och tagit synkoll för körkortet. Nu ska jag gå och jobba. Nu händer det grejer känner jag, snart är jag vuxen på riktigt.
/s

shelfululululu

missade studiebesöket på dn/expressen idag. försov mig. har ont i halsen. shlefulululuu.. nej, måste ändå in till staden för att ordna massa grejer till dagen med stort D. Puss
/s

birthday gals

glam glam sha-zam! Innan jag går och lägger mig måste jag säga grattis till dagens alla födelsedagsbarn!

The Jayminator - min partner in crime fyller 21 idag!! Eftersom du har lämnat detta bittra land till varmare platser kan jag ju inte pussa på dig så som jag kunde göra för ett år sedan. Jag hoppas däremot att du kan föreställa dig hur jag pussar och kramar dig såsom du förtjänar! JAG SAKNAR DIG!! Och har mitt paket kommit till hawaii än? Puss kärakära du!

Kimps (och dina två småbröder!!) - 18 ÅR!! Det var så himla synd att jag inte var på plats i skolan idag, jag hörde att tessi skulle ordna muminkexens return i matsalen. Dessutom hade jag skrivit GRATTIS KIM på ett äpple som ligger i mitt skåp. Du kan få det imorgon!

(och enligt facebook fyller även tess & sarah år idag, grattis :3 )

Åh jag hoppas att alla har kickass födelsedagar och yadayadaya, nu ska jag sova! kissies

topmodeelll

Här sitter jag framför Top Model och jobbar på min projektplan. Jag har inte gjort någonting idag, var hemma från skolan eftersom idag var den där perioden i månaden som värst. Så samtidigt som det var jobbigt så var det otroligt skönt att sova ut, titta lite på 30 rock, samantha who, nu top model och sedan fjärde avsnittet av gossip girl säsong 2!

Btw, kattungarna är nu till salu!

fortfarande arg


PA

JAG VILL INTE SKRIVA EN ARGUMENTERANDE ARTIKEL OM VARFÖR MAN SKA SKAFFA HUND PÅ ENGELSKA. JAG VILL REDIGERA BILDERNA TILL MITT PA SOM JAG TOG IDAG. STUPID, STUPID ENGLISH SPEAKING COUNTRIES!

PLUS ATT JAG HAR EN SPRILLANS ORÖRD COSMO BREDVID MIG, PLUS ATT JAG VILL SOVA MER ÄN FYRA TIMMAR SOM JAG GJORDE NATTEN TILL IDAG. ARG!

momo

Jag läste om en tjej som just förlorat sin mormor. Jag lyssnade på musiken hon hade dedikerat till mormorn och läste igenom inläggen som handlar om döden. Som på beställning börjar jag tänka på min egna mormor som dog för lite mer än ett år sedan, inser hur mycket jag saknar henne och hur mycket jag önskar att jag hade fått ett riktigt avslut. Jag finner mig riktigt ledsen här ett tag, får två tårar, och sedan är allting ok igen.

Förutom på begravningen har jag aldrig riktigt kunna gråta åt det här. Ibland får jag för mig att det är hon som hindrar mig från tårkanalerna att strömma över. Typiskt henne.

Jag vet inte, jag antar att det jag vill säga är att man ska ta hand om varandra, visa kärlek osv.
Och lyssna på låten Swallowed in the sea av Coldplay. Puss /s

ingen bra dag

Jag är på sjukt dåligt humör. Allt började med att jag strosade runt i sveriges största centrum för att hitta något vettigt att ha på mig om en vecka (on the day) men hela sortimentet har blivit utbytt till långa stickade koftor. Jag kan inte dansa i en kofta! Har haft ett bitchigt mood hela dagen, därför sitter jag nu, tjugo i tre på natten, och sjunger mamma mia sånger och målar naglarna. Det är bra grejer det.

YOU ARE THE DANCING QUEEN, YOUNG AND SWEET, ONLY SEVENTEEN!

prutt

WHAT IS THE POINT, ANYWAY?

alx

"Han ser ju ut som hej-kom-och-hjälp-mig men ingen kommer"

awesomeness

Inatt delade jag, kattungarna och kattmamman samma säng, jag vaknade upp klockan 6.20 av katternas spinnande och kunde inte alls somna om. Även om jag börjar klockan 10. So what's up today? Även om jag två dagar i rad har ägnat mig åt rummet så är det mer saker som måste ordnas. Så efter sam b och småföretagande så är det det som gäller. Sen så ska astrid färga mitt hår. Och jag ska titta och somna framför samantha who. Veckan har gått galet fort, snart är det helg och jag jobbar inte!!!1 Awesome!!!1

katz


åh

 
"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Länka till www.uppdragbarn.se du också!

ikea

Idag är det studiedag, då passar jag och mami på att kila till ikea. Det är ytterst sällan vi åker och när vi väl gör det så hittar vi inte fram ändå. Det blir vägghyllor och köttbullar idag!
Om vi hittar dvs.

usteruds


Usteruds, då det var tre

gossipgirl

"oh, you know it's love when you starting to talk like an assassin"
- Nathanial Archibald, gossipgirl s02e02

crazy coconut

har en tjugo år gammal blixt som inte fungerar som den ska. Resultat: Stephanie á milk, Cat á Kat.

min lördagskväll

Ikväll har jag gjort följande: Rensat kattsand, ätit kyklingklubbor och sett blondinbella på extra extra. Jag undrar om blondinbella också är tvunget att plocka bajs på lördagskvällar? What would blondinbella do?

Lilla Lea Lovisa


Lilla Lea Lovisa.

sexytime

Typ två dagar innan jag fick tillbaka min mobil ifrån USA så fick jag en lånemobil av min bud siri. Typ hälften av kontakterna ringer smsar på den och den andra halvan på min vanliga. Sjukt svårt att hålla reda på vilken det är som får sms osv, men vilken mobil det är som ringer vet jag iallfall. På min gamla mobil är det aussie girl med laakso (ifall jag inte missminner mig) och på lånemobilen är det borat som skriker "HELLO MY NAME IS BORAT, PLEASE PLEASE DONT ANSWER PHONE WHILE WE HAVE SEXYTIME" ...Gör vardagen lite mer spännande iallafall.

jag fotade astrid med det här var inte bilden hon valde

Astrid på  ett grattiskort till pojkvännen. detta var inte bilden hon valde, men den är fin.

Lea


Min bror, brorsdotter och svägerska. Åh, just nu finner jag inga ord helt enkelt.
Besök min brors blogg här

aunt stephanie

moster och faster stephanie.
It sounds good, doesn't it?

onsdag

Onsdag 080910:
Gått i skolan
Ordnat trasiga glasögon, skulle ordna med skatteåterbäring men banken stänger ju 15..
Kollat jobbtider och köpt redbull
Ska köpa mat
Ska skriva CV
Ska plugga småföretagande (min pappa har varit lärare i detta ämne, score!)
Och om tiden räcker till - Eng C uppgiften

In the middle

När jag tänker på att jag fyller arton om exakt 20 dagar på känner jag mig väldigt gammal.
När jag tänker på när vi skulle boka bord till födelsedagsfirandet och vi fick reda på att åldersgränsen var 23 så känner jag mig sjukt liten. Jag är på gränsen att boka en bana discobowling istället. ILLA!

brev från usa


FREAKING FINALLY

skit

saker jag gör istället för att bli klar med uppsatsen: kollar bloggar, äter viol glass, dricker vatten, lyssnar på coldplays senaste skiva (sjukt bra), äter gorby's, bloggar. ....

01.14 - crap.

01.52 - nu går jag och lägger mig. med eller utan färdig uppsats.

03.37 - ... jag vet inte hur detta gick till.

Engelska C

Opaque? Dendrites? Combustible? Proliferation? What?! Engelska läraren säger att hon vill ha ett informellt personligt brev, men hon ljuger!

åh

måste uttrycka min kärlek för låten som jag hade dig förut med Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Åh, åh så fin. "Svennigt och för poetiskt" som bine beskriver det, svenskt är vackert säger jag.

londonbaby!


bokade och klara, 5 - 9 oktober: LONDON BABY!

the grass aint that green on the other side


godmorgon! Status: happy hippo. Lyssnar på: Tilly and the wall - Pot Kettle Black. Kläder: slacks. Skola med samhäll b och småföretagande (i forever) Puss

justnu

sitter framför en ny dator med katten i knät. life's good! kommer så aldrig gå och lägga mig.

080910

Min svägerska Jessica väntar barn, vilket hon har gjort ett tag men ändå, nu har vi fått veta att babyn ligger fel och att ett kejsarsnitt kommer att göras. Idag kom kallelsen, och gissa vilket datum det blev?

080910
8 9 10

Det kommer bli ett coolt barn.

RSS 2.0